Post by popipmatoha on Feb 23, 2022 10:07:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Mario Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Mario Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu birçok altın ▞▞▞
▞▞▞ Super Mario Run 2022 version ▞▞▞
Oyun iyi, en iyisi değil, gerçekten iyi ama başka bir Mario oyunu oynamayı tercih ederim. Beni yanlış anlama, sanki daha iyi olabilirmiş gibi gerçekten çok iyi. Ama Mario'yu sevmeyen bir annen yoksa Mario hadi ama gibi iyi bir puan vermeliyim.bu çok iyi ❤️
Oyun çok kötü oyun açılmıyor ve 50 kere kere açılmıyor öncelerden yani 1 yıl önce şey olsaydı o ne gibi ama çıldırdı sanki hata 52 evlenirdim hala 1500 kere Diriliş olabilirim ama sorun yok sorun bunu beğenmesem bile siliyorum mayyu çünkü çok sizi çok seviyorum bu çok güzel arkadaşlarım Gmail de size bir tane bir şey atacağım tamam mı baybay
Uygulamadan çıkmanın kolay bir yolu yok ve geri düğmesi (hareket) çalışmıyor. Android'in hala bir nedenden dolayı geri düğmesi özelliği var! Ayrıca oyunun yatay olması bekleniyor, sadece bazı statik görüntülerle tam portre modunu kaplıyor. Manzarada olmalıydı!
Güzel ama tuş yok mu?
Çevrimdışı işlevi olmadığını keşfedene kadar tam sürümü satın almayı düşünüyordum. Oyunun özü, tüm kontroller için tek bir düğme ile basittir, ancak yine de daha zorlu zorluklar için zorlu jeton yerleştirmeleri ile yeterince eğlencelidir. Kesinlikle zaman öldürmek için eğlenceli, ama tam oyunun fiyatı için değmez diyebilirim.Ayrıca, vs stili modunda gerçek insanlarla rekabet etmediğinizden de oldukça eminim. Bir şekilde çevrimdışı eklenirse 5 dolar öderdim.
oyun çok ama bir süre sonra 70 tl isteyen ve oyuna devam etmek için para ödemem gerekiyor seviyim nintendo düzeltmek için
Oynamaya devam etmek için güncellemem gerektiğini söylüyor (daha önce iyi çalıştığında) ancak güncelleme yaklaşık 500mb ve cihaz depolama alanım zaten dolu. Neden bu kadar büyük bir indirme ve neden ben (aslında benim küçük oğlum) güncelleme olmadan oynamaya devam edemiyorum? Yapabileceğim tek şey, diğer 4 oyununu sadece bu güncelleme için silmek veya Kaldırıp yeniden yüklemeyi denemek (ve kaydettiği ilerlemeyi kaybetmek) Çok mutsuz
BU OYUNDA HAREKET ETMEYİ DURDURUN!!! Haklı eleştirileriniz olduğuna katılıyorum, ancak iyi tarafı, oyun aslında tipik bir 2D Mario oyunundan daha fazla içerik barındırabilir. Toad Rally, bunu çevrimiçi işlevselliğe sahip tek 2D mario yapıyor. Remix 10, diğer modlardaki kurslara dayalı olarak 10 kısa kursa katılabildiği için de gerçekten eğlenceli. Krallık oluşturucu, kendi mantar krallığınızı kurmanıza izin verir.Bir grup karakter gibi harika şeylerin kilidini açmak için yapılar yerleştirebilirsiniz.
Mr Bean - Special Delivery Casual lha
Oyunun ikinci paralı amacı gibi çıkmak
Ali Hamza'nın eksik olması
Çok iyi
Önce mario kart turu oynamama izin vermiyor ve şimdi artık mario koşusu oynamama izin vermiyor neden nintendo neden
Eski günlerimi yarda ettim
açılamıyor
Bu oyundan gerçekten zevk alıyorum! Eğlenceli, zorlu ve bağımlılık yapıcı! 5 yıldız vermememin tek nedeni, dört seviye oynaman, sonra diğer yirmi kadarını ödemek zorunda olman. Bu, ödeme yaparak insanların dikkatini çekmeye ve oynamaya devam etmelerine yönelik bir oyundur. Ama bunun dışında, temiz oyun!
Super Mario Run Acción yrqf
Super Mario Run Laga zlz
Aynen türkçe dil gelse Veled oyunu benim oyunu bitirdim çok sacma
Sadece bunun için 10 dolar ödemeniz gerekiyor. İyi ama Para sorununa tahammül edemiyorum. Reklamsız olması güzel, bu yüzden 2 yıldız verdim. 1'de ehhhh gibiydim, sonra tüm seviyeler için para ödedim. Şeftali almak için. Bu oyunu nedense her yeniden indirdiğimde, her zaman yaptığım gibi "Yeniden Satın Al" düğmesini göremiyorum. Sonra tekrar indiriyorum. Geri satın almaya bastım ve dünyamı geri alamadım. "Giriş" yapmak zorunda kaldım, denemeye devam ettim ama İşe yaramadı ve aynı sonuçtu.
Para lı olması çok saçma bide Türkçe dil olacaktır
Her şey ücretsiz olsa daha iyi olurmuş
Bu oyun çok kötü. Ücretsiz olduğunu söylüyor ama oynadığınızda sadece dört kısa seviye oynamanıza izin veriyor. Sadece dört ciddiyim, daha birçok seviye var ama fazladan 9.99$ ödemeniz gerekiyor. Ve onları açmanın başka yolları da var, ancak tüm bu farklı çılgın rallileri, yarışları yapmanız gerekiyor, bu onların kilidini açmaya bile gerek yok. Ve ondan sonra bir güncelleme istiyorlar, bu çok fazla depolama alanı kaplıyor.
Super Mario Run پرتحرک qeo
Oyun acilmiyor ki nasil acicaz acaba sayfa girgi gibi geri kapaniyor
Takmis tabletimin saatin. Sürekli saat ayari yanlis diyor. Peki bundan sana ne! Oyunu acadim safra. Tek kelimeyle BERBAT!!!hiç iyi değil
Bu oyun için kesinlikle çok heyecanlıydım. heyecana değmez. Bu oyunda tamamen hayal kırıklığına uğradım. Pembe yıldızları topluyorsunuz ve size hepsini vermiyor, her seviye için bir tane veriyor. Kolay mod yaparsanız jetonlarınızdan hiçbirini alamazsınız. 81 mg indirmenizi sağladıktan sonra 3. seviyeden sonra hemen hemen oyuna veda etmek zorundasınız. Nintendo gerçekten hayal kırıklığına uğrattı. Bu 0 yıldızı değerlendirebilseydim, yapardım. Hoşça kal!
paralı daha iyiydi
bu temelde kendi klonunun bir klonudur. Play Store'da NES için Super Mario Bros'un gerçekten sadece klonları olan çok daha iyi koşucu oyunları var. Nintendo'nun bazen oyunları nasıl doğru bir şekilde elde ettiği ve mobil cihazlarda bu noktayı nasıl tamamen kaçırdığı gerçekten şaşırtıcı. Bu, birkaç seviye için eğlenceli görünüyor, ancak hızla mikro dönüşüm uçurumuna dönüşüyor.
Ücretli ve demo beş para etmez
Bu oyunun büyük bir hayranıyım, satın aldığımdan beri oynamayı gerçekten bırakmadım, sanırım bir yıldan fazla oldu. Remix 10 sonsuza kadar devam ediyor, harika bir zaman öldürücü ve her seferinde yeni. Bazı insanların bunun paraya mal olmasını sevmediğini biliyorum, ancak hiç reklamsız sonsuza kadar oynamak kesinlikle buna değer. S10'u aldığımda bir süreliğine bozuldu, ancak bir veya iki ay sonra nihayet oyunlarını düzelttiler ve çökmeler durdu, bu yüzden sürekli oynamaya geri döndüm. Onu al!
Oyun mükemmel ben bu oyunude oynuyordum o zaman da hastane hala da
Oyunun geri kalanını oynamak için para ödemek zorunda olmaktan hoşlanmıyorum, bu iyi ama ödemek zorunda kalmak oyunu mahvetti
Oyun eğlencelidir. Sürükleyici ve oynamanın nasıl bir his olduğunu gerçekten çok seviyorum. Ama çok sınırlı ve 15 dakikalık oyundan sonra hiçbir şey yapmama izin verilmiyor. Yine de düşüreceksem, telefonumu bu kadar depolama alanıyla dolduracaksa, bunu yüklemem için hiçbir neden yok.
Keşke Türkçesi de.
Bu oyunu kesinlikle sevdim. Yalnız bir sorun var. İlk çıktığında satın aldım, ancak Nintendo Switch yayınlandığını görünce kaldırdım. Bugün yeniden yükledim ve nintendo hesabımla giriş yaptım. Ve sanki hiç satın almamışım gibi davrandı! İronik olarak, tüm ilerlemem hala orada. Garip bir ayrıntı, Nintendo Switch binası ve Mario Kart binası gibi etkinlik öğelerinin envanterimde görünmesi, ancak bana 0.ah, spa tükendi olduğunu söyle.
Ben tam oyuna sahibim ama tek yapman gereken bir satın alma seviyesine tıklamak ve bam tüm seviyeleri aldın bence bu iyi bir oyun çünkü onları iki tarafa da alabilirsin, havalı, gökkuşağını nasıl yerleştirmen gerekiyor 1 dünyanın kilidini açmak için taraf
Lütfen her şeyi ücretsiz yapın çünkü zorlukla oynayamıyoruz ve mor kurbağaların kilidini nasıl açacağımı düşünüyorum, tam dünya 1 diyor ki ben yaptım ve onların kilidini açmadım lütfen bunu düzeltin hepimizin buna ihtiyacı var ve teknik olarak geri kalanını satın almanız gerekiyor dünya karakterlerin geri kalanını almak için
Çok eğlenceli, çok iyi idare edilmiş, ancak yalnızca SMB WII'nin varlıklarını yeniden kullanmakla kalmadılar, kolayca yapacak işlerinizi de bitirdiniz... Oyun ilk çıktığında sadece birkaç gün içinde maksimum Toad sınırına ulaştım ve bunu düzeltmiş olsalar da, oyunun belirli bir noktadan sonra sunacağı tek şey bu...Ödülü olmayan, yeniden başlatamayacağım anlamsız bir eziyet şenliği
Oyunun sadece bir kısmı oradaydı, gerisi para içindi 💰
Geçenlerde oğlum için Android çalıştıran tabletinde bu oyunu satın aldım ve oyunu telefonuna yüklemeye gittiğimde oyunu tekrar satın almamı mı istiyor? Bu sorunu daha önce hiç yaşamadım. Normalde onun için bir uygulama veya oyun satın aldığımda, tekrar satın alması istenmeden cihazlarında bunları oynayabilir. Bu soruya yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler! not Destek e-posta adresi iade edildi.
Güzel ama biraz zor😀