Post by popipmatoha on Feb 23, 2022 9:58:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shadow Fight 3 - RPG fighting ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shadow Fight 3 - RPG fighting IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها همه اشکال دارند ▞▞▞
▞▞▞ Shadow Fight 3 - RPG fighting 2022 version ▞▞▞
من عاشق این هستم که چگونه NPCها قبل از ثانیه حرکت شما را انجام نمی دهند تا روی هر دکمه ای که من نیاز دارم ضربه بزنید
این بازی فوقالعاده است، اما روشی که این شرکت ساخت رباتهای «بازیکن ماهر» را میسازد که دارای 20 ترکیب حمله با ضریب 2 برابری باشد تا در صورت برنده شدن، سلامت شما را در یک حرکت کاملاً از بین ببرد، این واقعیت است که آنها این کار را انجام میدهند تا پیشرفت بازی را کمی دشوارتر کنند. مگر اینکه بخواهید یکی از بسته هایی را بخرید که صفحه نمایش شما را با آن قطع می کنند تا بتوانید تصادفاً روی آن کلیک کنید زیرا خیلی سریع ظاهر می شود. بازی عالی است، اگرچه فقط آرزو می کنم که تقلب را تغییر دهند. اگر من نتوانم یک کمبوی 20 تکه بزنم، آنها نباید.
سلام اسم من آبتین است این بازی بد نیست خوب عالی است ولی میرسه به روز هی میگه با هر چیزی پاک کنی کلاً برای نصبش هم خیلی سنگینه به خاطر همین من بهشت ستاره ۳ میدم.
اخیراً سرعت حرکت بین صفحه نمایش ها بسیار کند بوده است. حداقل برای من کاملاً متشکرم این روی دعواها تأثیری ندارد. اما خط داستانی غوطه ور شد و به بازی پرداخت.
بازی خوب است اما اعلان خرید داخل برنامه بد است و حتی اعلان های منوهای مختلف نیز بد است، آنها دائما برای خرید آیتم های داخل برنامه نشان می دهند که آزاردهنده و خسته کننده است و دلیل حذف نصب این برنامه است، امیدوارم تیم شما باشید. اعلان های غیر ضروری درون برنامه را حذف کنید.
من 2 ستاره به دست آوردم اما نمی دانم چگونه تبلیغات هرگز فراموش نمی شوند
Shadow Fight 3 - Combat RPG Jeux de rôles xovd
عالییییییییی
خوبه جالبه
شما در واقع من را در این بازی بهبود نمی دهید. شما محدود به همان حرکات و زمان کمی بهبود یافته اید و امیدواریم که آمار تجهیزات شما به شما امکان پیروزی را بدهد. بهتر است از ناامیدی بگذرید و بازی دیگری را انتخاب کنید.
Shadow Fight 2 Δράση inxy
بهترین بازی 1vs1 دنیا
خب این به سرعت خسته کننده می شود، بازی در پاسخ به ورودی، کند به نظر می رسد، بنابراین دنباله ای سریع از حرکات بسیار دشوار و کمی خسته کننده است.
این بازی خیلی خوب است همه چیز Auosom است اما من در این بازی حالت تمرین دارم زیرا این بازی بسیار چالش برانگیز است و حریف را کر می کند به همین دلیل است
Shadow Fight 3 - RPG fighting Παιχνίδια ρόλων yhc
خیلی خوب نیست 2 بهتر هست
عالی ترین بازی که تاحالا دیدم .حتما نصب کنید
همیشه مشکل سرور همیشه نیاز به آپدیت..و بدون این مشکلات .... یکی از بهترین ها..
بازی خوب و جالبی است اما سخت افزارها و دوئل ها تعادل ندارند
خیلی بازی 🤮🤮🤮🤮است
این بازی برای گسترش و به روز رسانی داستان و رویداد عالی بهترین است 👍
من به آن 5 ستاره می دهم زیرا به سادگی شگفت انگیز است، اما مشکلاتی دارد که با بازی بازی نیست، وقتی دانلود می کنید 266 مگابایت اضافی می خواهد، آنها باید آن را به دانلود بازی tge اضافه کنند و این حتی مشکل اصلی نیست که بارگذاری آن طول می کشد. اولین باری که آن را دانلود کردم، نزدیک به یک ساعت وقت گذاشتم قبل از اینکه آن را بازی کنم و بعد از 3 بار بازی دوباره کار نکرد، بنابراین آن را حذف کردم، فقط دوباره آن را دانلود کردم به امید اینکه مشکل را حل کرده باشند، لطفاً این مشکل را برطرف کنید، متشکرم
من این بازی را به کسی که دوست دارد اقلام خود را بدون استفاده از پول واقعی خرد کند توصیه نمی کنم. فراتر از یک نقطه چیزی برای خرد کردن وجود ندارد زیرا همه چیز قفل شده است به جز دوئل که چیزهای بیهوده ای می دهد. این یک بازی خوب است که با تعداد زیادی تبلیغات و خریدهای درون برنامه ای خراب شده است. نوعی پرداخت برای برنده شدن در بازی ... کاملا ناامید. در کل توصیه نمی شود ...
دلیل اینکه سه ستاره دادم که این بازی انلاین شدو فایت ۳ و ۲ بهتر از اینه
عالیه عالی بهترین بازی جهانه بنظر من بنزینش مهره
بازی های عالی من به صورت تصادفی این بازی را در پلی استور تماشا می کنم شروع به دانلود کردم..سپس گرافیک بازی جذاب و سایه پاور بسیار شگفت انگیز است..هر کس باید این بازی را انجام دهد
وای گرافیکش عالیه نسبت به قسمت دوم Shadow fight بهتر و به روزتر شده است. شما بچه ها باید آن را نگه دارید، اگر دوست دارید به دعایش ادامه دهید، بدون بازی آنلاین آن رایگان نیست. تجلیل بیشتر
عالی ولی کاشک اف لاین بود
بازی فوقالعاده است... حداقل به نظر میرسد که اگر فقط میتوانستم آن را بازی کنم، گوشی را عقب میاندازد، و هر بار که بازی را امتحان میکنم خاموش میشود، اگر فقط یک نسخه ویژه یا نسخه Lite وجود داشته باشد PLZZZZZZZZZ
آپدیت جدید ۲۵ ژوئن میده چامپرت جدید میده
دراز مدت، بیشتر شبیه firever term، برادر من 4 سال است که این بازی را دائماً بازی می کند و حتی هیچ اتفاقی هم نیفتاده است، من آن را شروع کردم و در حال حاضر تا فردا کاری برای انجام دادن ندارم زیرا من خیلی کند ارتقا می دهم و با یک Mide دیوانه مانده ام. برای هفته ها
سلام خیلی بازی بدی هستش اصلاً نصبش نکنید
خیلی عقب افتاده و گاهی در حین دعوا خاموش می شود. من برای به دست آوردن امکانات اضافی خود مشکلی ندارم، اما لازم نیست 8 بار در روز بازی را دوباره شروع کنم تا کمی جلوتر باشم. لطفاً این را اصلاح کنید تا بتوانم برگردم و رتبه خود را اصلاح کنم. من واقعاً از این بازی لذت می برم و در صورت رفع اشکالات، اشتراک را در نظر می گیرم. * فقط باید امتیاز خود را برای این بازی پایین بیاورم. ری استارت های بسیار زیاد در طول مبارزات، که هر بار رتبه من را پایین می آورد! *بارگیری بهروزرسانی تمام نمیشود.
این بازی واقعا خوب است، هر چند مشکل، زمانی که من در حالت نردبان آنلاین بازی می کنم، من را در برابر افرادی که دارای قدرت های بسیار بالاتری نسبت به من هستند، این است که اتفاق می افتد یا نه، زیرا برای من سخت تر می شود چیزها (بسیار نادر است که من با یک سطح قدرت پایین تر از من برخورد می کنم)
Shadow Fight 3 - RPG fighting ভূমিকা নিয়ে খেলা wznv
Shadow Fight 3 - RPG fighting Szerepjátékok ygns
لطفاً در مورد ارتقاء مداوم کاری انجام دهید، اصلاً جالب نیست. پس از دانلود این بازی اشکالی ندارد شما فایل های اضافی را نیز دانلود کنید و همچنان هر بار در حال ارتقاء هستید، مشکل من این است وگرنه هیچ بهانه ای برای پنج ستاره دادن نیست.
ای کاش آفلاین بود ولی درکل عالیه
خیلی خوبه اما اگه بشه سرعت عملشون رو سریع تر کرد خیلی عالیتر میشه
omg... چرا این بازی اینقدر باگ شده است. وقتی روی مبارزه ضربه می زنم از ابتدا لود نمی شود... چگونه باید بازی کنم.
در حالی که بسته های تقویت کننده اغلب پس از کلیک کردن بر روی باز کردن باز می شود، باز نمی شود و بسته نشان می دهد که پس از این مشکل قبلاً ادعا شده است. من بسیاری از بسته های تقویت کننده مانند این را گم کردم
گرافیک بد و اپدیت های الکی
بازی و گرافیک عالی است، اما گاهی اوقات در این بازی تصادفی تصادف می کنم، مانند خرابی تبلیغات یا خرابی بازی در صفحه بارگیری
خوبه ولی داخل میرم بعد خارج میشه