Post by orproborlodear on Feb 19, 2022 7:56:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gacha Life ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gacha Life IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod birçok jeton ▞▞▞
▞▞▞ Gacha Life 2022 version ▞▞▞
Gacha Life Опуштене hczl
dünyanın en güzel oyunu buna gerçekten çok güzel burada kendine özgü olabiliyorsun bir boyundan bir gerçekten çok güzel ellerinize sağlık ben bu çok Clup bunu da ders o da gerçekten çok güzel Ellerinize sağlık ben bu oyunu
Bu oyunu gerçekten seviyorum! Gerçekten yaratıcı! Karakterinizin saçını, yüzünü, kıyafetlerini ve daha fazlasını kostümleyebilirsiniz! Ama sevmediğim 2 şey var, #1 Isıtıcılar, muhtemelen youtube'daki o iğrenç videoların gacha ısıtıcılarımı yaptığını biliyorsundur, oldukça iğrenç ve çocuklar için değil, #2 tüyler ürpertici hata, o sırada gacha oynuyordum. uygulama beni tekmeledi ve garip hatalar olmaya başladı, dürüst olmak gerekirse beni korkuttu... ama yine de, güzel, küçük eğlenceli bir oyun!
bu oyun güzel ama.... 3 yıldız vermemin nedeni bu çünkü renk pek çok elbise güzel değil ve arka plan ve aksesuarlarda biliyorsun.
evet gibi çok güzel demiştim ama lafımı geri oyuna giriyorum direk kapanıyo leş tekrar yükliyim dedim tam 7 kendini yeniden yüklemeye aldı sonra çok kötü oldu bu okula yüklenmezse 1 yılız vermek zorundaym
Uygulamayı beğendim. Havalı ve komikti ama sonra bugün uygulamayı kullanmaya çalıştığımda. Ekran çıldırdı ve oranlar sormaya devam etti ve bana uygulama hakkında "10. seviyeye ulaş" ve diğer bazı şeyler hakkında daha fazla şey söyledi, bu yüzden uygulamayı sildim ve yeniden yüklemeyi denedim. Ancak yeterli alanım yoktu, bu yüzden clean master kullandım ve hatta daha büyük miktarda depolama alanı olan bazılarını sildim, bunlardan birini silmek yeterli olurdu ama hayır. Tekrar tekrar denedim ama hiçbir şey işe yaramadı. Lütfen bunu düzeltin.
Yeni güncellemeden sonra videonuza ki bazı şeylerle gitti 😭😭😭 bu yüzden oyun daha da sıkıcı 2 binicilik oynuyorum çooooooooo yüklemenizi 4 5 kere sıkıcı harcarınızdan sonra sıkılırsınız zamanınızı boşa harcamak için kendinizi harcarınızdan sonra sıkılırsınız
Oyunu beğendim ama bir karakteri ve ile yapacak çok fazla şey yok. Her dakika ya da öylesine ortaya çıkan gacha videolarından birini yapmak isterseniz çok fazla eklenti var ama hepsinden öte gerçekten iyi bir oyun.
Artık önce beni içeri almayacak, tüm karakterlerimin garip bir karaktere sıfırlandığı bir aksaklık alıyorum, biraz sonra tekrar bilmiyorum ve deneme bile ve içeri girmeme izin vermeyecek lütfen bu hatayı düzeltin oyun bozuldu😭😭😭 😭😭düzelt lütfen
Bu oyunu 2 yıldır oynuyorum oyundan hala sıkılmam ^>^ tavsiye ediyorum. Hem YouTube kanalını açabiliyorsun, hemde karekter de yapabiliyor musun?! Siz oyunu kötü kullananlara bakmayın onlar cansızlar. Bence oyun 5 yıldızlık!? ❤ ☆☆☆☆☆
gacha-life-nasil-video-cekilir-iphone mp3 indir
Arkadaşlar açıklıyorum.heaterlara suç atmayın. Aslında sorun sorunlu lunime'da, adam asıl odak nokta ingilizcesi iyi olanlar gacha club ve gacha life'a baksın lunimenin gerçek adı lucas (lukas) 27 yaşında ve sapık birisi.detayları bulamıyorsanız youtube'a "neden luni iğrenç mi?" yazın.or size açıklar ama ingilizce açıklarlar,bilmeyen translate'den çevirir ve bilim.onun dışında oyun güzel! Herkese iyi günler! ☺️
Yaa gerçekten oynamak bu bu oyunla YT oldum yaa ama şimdi bu ölmeye başlamaya gitmeyecekmiydi gerçekten ya neden bu neden güncellemeye var!!!?! Kanalımı bilirim sırf bu genişleme apk indircem ilerler duzelmessede harbi ayıptır ama
Uygulamayı hala oynayabilirim ama bunun tek nedeni, üzerinde video yapmaktan zevk almam. Yeni güncelleme çok saçma. Allığı neden kaldırdığını anlamıyorum, karakterine uygulanmışsa zar zor görebiliyorsun. Kıyafetler artık eskisi gibi değil. Giysilerin, yüzlerin, sohbetlerin ve özelliklerin kısıtlamaları üzücü. Engellenmeden basit kelimeler bile söyleyemezsiniz. Şimdi olduğu gibi değilken sevdim. Eskisini geri getirin lütfen.
Bu oyuna 2019'dan beri sahibim ve onu sevdim, ancak oyunla ilgili asıl endişem, toplulukta ısınmalar ve garip "memeler" olan belirli bir kısım var, ancak topluluğun bu kısmının yanı sıra oyun oldukça iyi
Karakter yaratmayı seviyorum ve kullanabileceğiniz tüm güzel renkleri seviyorum ama bunda hoşuma gitmeyen birkaç şey var ki bir gün gerçekten daha fazla şey koymaları gerekiyor, insanlar bunu daha eğlenceli hale getirmeliler. gerçekten oynamak istiyorum
Dünyanın ennnn kötünnnnnn oyunu ennnnn kötü ve iğrenç bu, sapık vitrink şeyler var, ve ben bu vitrink vitrink videoları görmekten BIKTIM!!! aldatma şakasıymış,neymiş opusmeymis yeter kaldirin şu şekil ve oyunu!!!!
Bu uygulamayı yapmak eğlenceli ama geri döndüğümde bir aksaklık oldu Başıma tonlarca hata geldi, donuyor ve tekrar açmadığım sürece düzeltemiyorum, bunun düzeltilmesi gerekiyor ama aksi halde harika!
Gacha Life કેઝ્યુઅલ ymuc
Karakterler gerçekten çok sevimli ve renk, saç ve giyim çeşitliliğini seviyorum. Ama bazen hikayelerimi yapmaktan sıkıldığımda başkalarıyla konuşmak istiyorum. Ancak HER ZAMAN bir hata OLUŞUR. Küresel sohbete girdiğimde bile mesajlarınız geç gönderiliyor, sohbet çok sık kayboluyor ve sohbet donuyor. Bunu düzelttiğinde sana 5 yıldız vereceğim.
Bir karakter yapmak ve bir tane daha yapmak için uygulamayı açtığımda deneyimim harikaydı, oyun sadece siyah ekranlanıp kapandığında aksesuar kısmına geçmek üzereydim, şoktaydım, zorunda kalacağımdan korktum. Uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyin, çalışması için birkaç dakika önce verilerimi aktarmaya çalıştım ve işe yaramadı ve o yeni güncellemeyi hatırladım..şimdi Gacha club kullanmamın nedeni...sormayacağım tekrar düzelt, yoksa sahip olduğum tüm lunime oyunlarımı sileceğim! :/
Ben, eskiden bunu severdim.... Hala da yaparım.... ama, Buna 3/5 vermemin tek nedeni gacha ısısı. Isı bu oyunu durdurması gerekiyor, çocuklar iğrenç uygunsuz şeyler öğreniyor. Bu oyun ısınmak için değil rol yapmak içindi. Eğlenmek için değil, eğlenmek için çocukları ısıtmak için karakterler, ISI ÖĞRENMEYİN! Bu yüzden, insanların ısınmak için kullandıkları şeyleri (bacak ağları ve tasmalar hariç) ortadan kaldıran hatayı düzeltebilirseniz, gerçekten minnettar olurum. Ama sonuçta, oyunu gerçekten seviyorum!.
Oyun süper bir ama bu oyunumda oynamaktayken oyun oldu ve heryerine tıkladım ama oyunun kendi oyunu olucak oldu ve heryerine tıkladım ama oyunun devam etmesi olucak bende bir kez falan neden olmadığımı lütfen lütfen onu düzeltirseniz herkese tavsiye ederim. Şimdi oyunu silip tekrar yüklemeliyim ☹☹😡😧😧
Gacha Life, bu güncelleme gelmeden önce kelimenin tam anlamıyla harika bir oyundu. İnsanlar zaten oyunu güncelleme diyorlardı ama benim otomatik güncellemem yaptı. Açıp kıyafetlere baktığımda çok çirkindi, arkasından pozlar ve allık ölçer geldi. Açıkçası ondan çok nefret ediyorum. Uygunsuz içerik istemediğinizi anlıyorum ama bunu böyle yapmıyorsunuz. Karakterimi uyutamıyorum, her şey berbat. Umarım geri değiştirirsin.
oyun çok ama çok güzel ama bügün bende sizin gözünüz eksi ve siyah bir renk çıktı s burada olabilir yene yüklüyorum bide gina diye karekterebaktım olabilir😐 🤔 işte burada böyle yakınlar bir tane daha olaydan görünüyor ben okul için bütün karakterler karakterler bir tane farklı bir olacak bu oyunumm düzenliyor ama korkutmakni bir şeylerle çocuklar için delirmişsin
Onu seviyorum ama gidilecek daha fazla yere ve gacha club Things'e ihtiyacı var. bu yardımcı olacak!
Yeni pozlar, ağızlar ve bazı renklerin çıkarılması, oyunu çocuk dostu yapsalar da, gacha life oynayan birçok yaşlı için onu mahvettiler. Oyun sadece sıkıcı ve birçok önemli şey kaldırıldığı için gerçekçi görünen bir video yapmak zor. Birçok kişiye oyunu artık indirmemelerini tavsiye ediyorum, bu sadece zaman kaybı olacak. Yapabilseydim oyuna 0 yıldız verirdim.
Oyu çok güzel tavsiye ederim ve elmasım az derlerden üzülmeyin 20.000 elmasım az derseniz üzülmeyin 20.000 elmasım yolunda çok kolay üstünde olan üzerinde yazanın üstünden altında Hediyeler diye tuşa var ona basında sol tarafta bir yazının altında 20.000💎 yazılı ona elmaslae oluyor 20.000 yardım olmuşumdur 😊 buraya basılıyken okuyorsunuz için teşekkürler bys👋
Bu oyun MÜKEMMEL! Bazı Oyuncular"GaChA hEaT"den bahsediyorlar. Bende Bu olaydan nefret ediyorum ama burada Lunime'nin bir suçu yok. Suçu olan bazı lüzumsuz oyuncular. Oyun harikası ile harika olmuş. Oyunda kamera ve gece 3 olaylara gelelim. Oyunda kamera yok kamera uygulamasından uygulamalarında kamera izni yazardı. Gece 3 olaylar ise bir efsane.Oynar 3 te bir bence siz de hayal. Tebrikler ve Teşekkürler Lunime Ekibi... Oyun 5 yıldızlık. #Gacha
Oyunu Bayadır kullanıyorum çok güzel. Sapık Yönde kullananları aldırmayın birde benim Şikayetçi olduğum konu benim öbür İNSANLARA Göre kıyafetlerim vücut hareketlerim eksik lütfen düzeltilsin ettik yorumumu ciddiye alın game Sahipleri DHHDC7DYEGR3WFUYGIUYG3IFREUYGRWFIEIUYVDFEDUIGVFWVYU8DVEG8YUDEFWGYVR8UEWRGEUFREVUWIGVVRVIUGEWREVIUYVWDVEIUYWVVUYDIEWDVEIUYWVIUYGEVRWGYIUVREGWGGYIURVEWDE87YGVWYI7VREWGGI7VVREWY7V8E78YVREWIYUEWVUYGIFERWGUYIFREWYGUIERWY8UEFRWY8UFREW8UYREFWU8GYGEF ettik kızarıklık Bir Tane ettik
Cringe oyunu. Sahtekarlık. Mobil işlemler. Çocuklar bunu oynuyor. İnsanlar senin karakterini veya hikayeni umursamıyor, sadece onlarınkiyle ilgileniyor. Bu saçma oyunu almayın. Oynanamaz. Bütün gün odasında oturup abur cubur yiyen babasız çocuklara önerilir.
Animasyonlu pozları kullandığımda çok gecikmeli ve sorunlu oluyor, düzeltmeniz gerekiyor
Ten renginin bir yandan iyi bir yandan kötü. Bence Youtube'a saçma sapan,cinsel içerik içeren videolar kaldırılmalı. Biz bir bu oyunu oyunu çok sinir bozucu. Bu nedenle 2 puan kırdım
Sadece bir 2D giydirme. Yapacak başka bir şey yok. Hikaye çok güzel ve bir karakter hikayesini bitirmek çok zaman alıyor. Bunun bir oyun olduğunu söyleyemem çünkü aslında bir şey oynuyormuşuz gibi gelmiyor.
Çok iyi bir oyun ama çok zaman alıcı, bir gece sadece eğlence için oynadım ve sabah 4'te yattığımı fark etmeden bitirdim, bu oyunu kurmazdım ya da sadece bir veya 2 zamanlayıcı ayarladım, böylece izini kaybetmezsin zamanın 👍
Bu oyun için çok kızgınım gacha Hayat, hayatla hiçbir ilgisi yok ve beni çok kızdırıyor gacha nasıl bir şey bu hayat hakkında ve nasıl çalıştığı hakkında bu kadar üzüyor 😕😕. Ayrıca kıyafetleri çok kötü, çöpler bu küçük cüce karakterlerin modası megath dee aygır gibi değil, eski hindi rostosu gibi kokuyorlar, daha çok yanmış tavuk gibi kokuyorlar. Tek iyi yanı ücretsiz ve faydalı olmasıdır. İnsanların saç çizgisini yemekle ilgili çok uygunsuz reklamlar ve bu iyi 4 çocuk değil.
Bir yıldız verirdim, yeni güncelleme biraz sıkıcı, birçok ağız yeniden başlatıldı ve pozlar, bazı pozları seçemiyorum bile çünkü daha çok silmişler veya yeniden başlatmışlar, lütfen düzeltmeyi deneyin, bu güncelleme insanların Gacha'yı ısıtmayın Bu oyunu düzeltmeye çalışın.Gacha club tamam ama sadece oyunu düzeltin
Tamam... Aslında buna 5 yıldız verirdim ama.. Bu uygulama güzel ama.. OC'mi giydirmeyi seveceğimde ve reklam geldiğinde kelimenin tam anlamıyla çok can sıkıcı bir durum, wifi'mi açtığımda da geleceğim lütfen düzeltin Bugün nasılsın
Çok tipik... Tek yaptığın mini oyunlar oynamak ve bir şeyler almak ve istediğim gibi giyinmemek ama yapacak çok şey yok... Ve ....şey.... Ne kadar kötü olduğunu hayal bile edemiyorum. bu oyun ilk önce telefonumda çok gecikiyor ikincisi her zaman bir eklenti çıkıyor gibi görünüyor hatta gacha life'ta herhangi bir eklenti olmadığını biliyorum çünkü videolarda hiçbir eklenti yok ...😐😞
Bu oyunu bir şey için severdim: Sohbet. Bu artık bir seçenek değil. Ve onsuz bu oyun SON DERECE SIKICI. Lütfen sohbet seçeneğini geri getirin, dünya çapındaki oyunculara etkileşim ve rol yapma şansı verir! Devam etmeyi ve birlikte oynayacak bir iki arkadaş bulmayı çok sevdim. Ancak artık oyuncunun tek yapabileceği, NPC'lerle aynı şeyleri tekrar tekrar söylemek ve yapmaktır. Ve sohbet seçeneği geri getirilene kadar derecelendirmem bir olarak kalacak.
Gacha Life عمومی szl
Hit Master 3D - Knife Assassin Action egg
Eskiden bu oyunu severdim ama r@p3 hakkında bir hikaye uyduruyordum ve hiçbir şey yapmama izin vermiyordu, telefonumu kapatmama bile izin vermiyordu, ekranımı dondu BU uygulamayı İNDİRMEYİN 🚫 bu en kötüsü 😡🤬😠😤👿😾👺
Gacha Life פנאי yece
Aslında oyunu şiddetlik oynuyorum ama bu seferm de karakterime bir şey görmüş ve çok korktum karakterini mi imiy di seni izliyorum bu bir hafta olmalı bu kaldırılmışlar .😨😨😱😱😱😨
Yeni güncelleme tarihi aptalca! Pozlardan ve renklerden kurtuldular! Bu uygulamayı daha önce almıştım ve hiçbir sorun yoktu, sildim ve bana bir konuda hemfikir olmamı söyledi, reddetmeye bastım ve bunu yapamayacağınızı söyledi. Tıklamanıza izin vermeyecekse neden bir reddetme düğmeniz olsun ki! Güncelleme tarihinden kurtulduklarında onu kuracağım. Lütfen güncellemeden kurtulun!
Pek çok reklam vardı buna dayanamıyorum, bu yüzden 2 yıldız almam gerekiyor çünkü o kadar çok reklam var ki bu adamlardan nefret ediyorum, eğer reklamları seviyorsanız bu oyunu da beğenebilirsiniz ve sevimli bir Kawai yani evet sadece reklamlar
Güncellemenin yapılmasının herkesin sevmesi için olduğuna inanıyorum, sanırım öyle yapıyorum ama Luni neden hareketli ağızlardan kurtuluyor? Bunlarda yanlış bir şey yoktu değil mi? Ayrıca bazı harika pozlar kaldırıldı! (Hayır, ısınmak için değil, ısıtıcı değilim, zaten iğrenç..)
Gacha life.oyununuz çok harika miyav ama neden dikkatinize 2 koydum tamam bir arka plan seçtiğinizde çevrimiçi yapabilir misiniz veriniz yoksa sadece ücretsiz olanları kullanırsınız tüm arka plan örneğini arayabilirsiniz arama arka planı bizim için, gacha hikayeleri yapmak için gacha yumrularına gerçekten yardımcı olacak, eğer veriniz yoksa, şu anda hepimizin kullandığı arka planları kullanabilirsiniz!^^
İlerleyen bir kullanıcı oyunu çok kötü videoyu seyrederken çok iyi olmayan oyun hakkında çok kötü bir oyun ven kullanımı kötü kullanıcı tarafından kontrol edilmez bir oyun ven kullanımı kötü kullanıcı tarafından kontrol ediliyor bu düzeltilemezin dışında artık kötü olmaktan kaçının myide azaltın çünkü yükleniyor ama Oysaki bende 0 fotoğraf var
Lütfen tamamlamayı kaldırsınlar yemin ediyorum ki oyun çok fena olmuş... 5 verirdim ama gencelleme süresi 2 yılı... LÜTFEN verirdim KALKSIN... yine ben çünkü doldurmaya çalışıyorum yarım ya da bir saat bekliyorum ve sonuç uygulaması yüklenmiyor alanım var ama yüklenmiyor. Ama çoooooooooooooooooook seviyorum oyunu ve "*LÜTFEN GÜNCELLEME KALKSIN.*" 😊😊😊
Dürüst olmak gerekirse harika bir oyun ama bir rol yapma oyunu değil. Biraz sıkıcı. ŞAŞIRTICI kıyafet seçenekleri nedeniyle 3 yıldız verdim, bu yüzden bir rol yapma oyunu arıyorsanız aramaya devam edin.